Meer resultaten voor stoelenmatten amsterdam

stoelenmatten amsterdam
Website van Rien Stuijts.
lening
De Stoelenmatter vertrekt naar Amsterdam! DE STOELENMATTER.
Stoelenmatten cultureel immaterieel erfgoed? Stoelenmatten op lijst cultureel erfgoed in Nederland. U bent hier. De Stoelenmatter vertrekt naar Amsterdam! In het kader van het Ambacht in Beeld festival te Amsterdam vertrekt Rien Stuijts de Stoelenmatter uit Zundert TIJDELIJK naar Amsterdam.
refresher
Stoelenmatten De Telefoongids.
Beoordeel dit bedrijf. 0486-413016 Toon nummer. Een bedrijf toevoegen. Stoelenmatten in Nederland wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7 door 4 beoordelingen. In de omgeving. Stoelenmatten in Aalten. Stoelenmatten in Bakel. Stoelenmatten in Den Haag. Stoelenmatten in Genemuiden. Stoelenmatten in Helvoirt.
lenen
Stoelenmatterij Schmidt.
Mijn vader was stoelenvlechter, van hem heb ik dan ook het vak van stoelenmatster geleerd. In 1998 hebben mijn man en ik een onderneming gestart met de naam, Schmidt V.O.F te Amsterdam. Mijn taak binnen de onderneming bestaat uit het matten van biezen en rieten.
De Vries Meubelstoffering stoelmatterij.
Wij geven 10 jaar garantie bij normaal gebruik op deze werkzaamheden. adres: Malerstraat 6a, 1531 NW. telefoon: 075-6428218 of. route: klik HIER. ma t/m vrij: 0900: tot 1700: uur. en s avonds: op afspraak. KvK Amsterdam: nr. BTW nr: NL1247.97.635.01.
Stoelen matten en ze weer voorzien van nieuwe rieten matten Stoelenmatterij Kramer.
Biezen zijn uitermate geschikt voor vlechtwerk van vloermatten en stoel zittingen. De combinatie van hoogwaardige kwaliteit en jarenlange kennis en ervaring biedt de mogelijkheid om de klant een duurzaam product aan te bieden welke garant staat voor kwaliteit en duurzaamheid.
van Deenen de Stoelenmatter.
De plek voor het repareren van Rieten Biezen Rotan en Papercord meubels. Welkom op de site www.stoelenmatten.info / www.stoelenmatten.amsterdam. Hier bent u op het juiste adres voor het repareren van meubels zoals rieten, biezen en rotan. Papercord, touw en pitriet.
Vind stoelen matten op Marktplaats.nl.
Sta-op Stoel Amsterdam Uw stoel op maat Gratis bezorging. Sta-op stoel amsterdam is een relaxfauteuil op een draaivoet, die zowel handmatig manueel, als elektrisch door middel van 2 motoren, kunnen worden versteld. In deze serie is er ook een sta-op hulpfunctie met 3 motoren leverbaar.
Ambacht in Beeld FestivalStoelenmatten met stoelriet gaatjesmatten Ambacht in Beeld Festival.
29 30 september 2018, De Hallen Amsterdam. workshop Stoelenmatten met stoelriet gaatjesmatten. Corrie Stuijts Zaterdag 23 september Zondag 24 september. Zaterdag 23 september. Zondag 24 september. KOOP HIER JE TICKETS. Deelnemers kunnen een kleine zitting matten om te proeven aan het ambacht, leren de basistechnieken en ervaren hoe arbeidsintensief het is om tot een mooi eindresultaat te komen.

Contacteer ons