Op zoek naar stoelenmatten amsterdam?

stoelenmatten amsterdam
De Stoelenmatter vertrekt naar Amsterdam! DE STOELENMATTER.
Stoelenmatten cultureel immaterieel erfgoed? Stoelenmatten op lijst cultureel erfgoed in Nederland. U bent hier. De Stoelenmatter vertrekt naar Amsterdam! In het kader van het Ambacht in Beeld festival te Amsterdam vertrekt Rien Stuijts de Stoelenmatter uit Zundert tijdelijk naar Amsterdam.
lenen
Toegang tot Vinden.nl geweigerd.
Bank
van Deenen de Stoelenmatter.
De plek voor het repareren van Rieten Biezen Rotan en Papercord meubels. Welkom op de site www.stoelenmatten.info / www.stoelenmatten.amsterdam. Hier bent u op het juiste adres voor het repareren van meubels zoals rieten, biezen en rotan. Papercord, touw en pitriet.
zwemvijvers
Stoelen matten en ze weer voorzien van nieuwe rieten matten Stoelenmatterij Kramer.
Biezen zijn uitermate geschikt voor vlechtwerk van vloermatten en stoel zittingen. De combinatie van hoogwaardige kwaliteit en jarenlange kennis en ervaring biedt de mogelijkheid om de klant een duurzaam product aan te bieden welke garant staat voor kwaliteit en duurzaamheid.
De Vries Meubelstoffering stoelmatterij.
Wij geven 10 jaar garantie bij normaal gebruik op deze werkzaamheden. adres: Malerstraat 6a, 1531 NW. telefoon: 075-6428218 of. route: klik HIER. ma t/m vrij: 0900: tot 1700: uur. en s avonds: op afspraak. KvK Amsterdam: nr. BTW nr: NL1247.97.635.01.
Stoelenmatterij Schmidt.
Mijn vader was stoelenvlechter, van hem heb ik dan ook het vak van stoelenmatster geleerd. In 1998 hebben mijn man en ik een onderneming gestart met de naam, Schmidt V.O.F te Amsterdam. Mijn taak binnen de onderneming bestaat uit het matten van biezen en rieten.
Website van Rien Stuijts.
Vind stoelen matten op Marktplaats.nl.
We hebben geen winkel waar we kant en klare spullen verkopen. Wel een loods vol met onbehandelde leuke meubels waarbij u zelf aangeeft hoe u ze geleverd wilt hebbenu mag altijd bellen om een afspraak te maken op 06-30283867 of op 06-30733297 wij.

Contacteer ons