Resultaten voor stoelenmatten eindhoven

stoelenmatten eindhoven
VERENIGING VAN VLECHTERS.
21 Vlechtgroep" Sint Paulus." locatie: Eynderhoof Nederweert-Eind; Contactpersoon Judith Schuitert: Tel: 06-51236385. niveau: beginners, gevorderden, experts. techniek: mandenvlechten, stoelenmatten, fijnscheenwerk. materiaal: wilg, biezen, rotan, papier, stro. Website: www.sleutels.info; E-mail: judith@berbenantiek.nl. 22 Piet Hein Spierings de" Vlechterij." locatie: Driebergen-Rijsenburg; Tel: 030 6995005.
lenen

Het bedrijf is in april 1983 van start gegaan in de Paulus Potterstraat in Tongelre Eindhoven. De Stoelenvlechtster Riet van der Wijk-Smit heeft het vak geleerd van haar buurman: Henk Gigold. Henk Gigold was destijds een bekend stoelenvlechter in Eindhoven met een bijna legendarische wielerloopbaan: hij werd de Hollandse Amerikaan genoemd in de Ronde van Strijp 1.
lenen
Website van Rien Stuijts.
hergroeperen kredieten
Zundertse stoelenmatter krijgt erkenning voor uitzonderlijk werk Omroep Brabant.
Met" de vermelding op die lijst en de aandacht die ik ermee krijg hoop ik een opvolger te vinden. Het moet een jong iemand zijn tussen de 25 en 40, zodat hij nog lang mee kan, zegt Rien. Het stoelenmatten is hard werken, met een zitting ben je toch algauw zes uur bezig.
traplift

Contacteer ons