Meer resultaten voor stoelenmatten groningen

stoelenmatten groningen
Stoelmattersbedrijf Brink, ruim 40 jaar ervaring in stoelmatten en vlechtwerk.
Indien bovenstaand formulier niet werkt of u een email met bijlagen wil versturen. U kunt dan een email via Outlook versturen. Onze lokatie / routeplanner. De heer Van Sloten Drachten Telefoon: 06-55934214 / 0512-544963. De heer Kosik Harlingen Telefoon: 06-13544018. Mevrouw Sterenberg Groningen Telefoon: 06-22605059.
laarsjes
Stoelenmatter Wolters stoelenmatten.
Wij staan al jaren bekend om onze goede kwaliteit en service. Meubelrestauratie Wolters, specialist stoelenmatten. U bent hier op het juiste adres voor het repareren en opnieuw vlechten van al u riet reparaties, en biezen stoelen. Zowel reparatie, als geheel nieuw vlechtwerk aan u meubel.
lening
Het Groninger Molenweekend Marketing Groningen.
Over Marketing Groningen. Visie Merken Marketing Groningen. Toerisme in Groningen. Provincie Groningen grootste landelijke stijger buitenlandse gasten april 2018. FAQ toerisme in Groningen. Er gaat niets boven Groningen 2017-heden. Er gaat niets boven Groningen 2005-2012. Genieten in Groningen. Groningen voor de boeg.
silhouette cameo
Hoofdpagina Antiek Restauratie Smeerling, Groningen.
Een voordeel voor u is dat we gelijk uw stoel controleren op breuk of slechte lijmverbindingen. Als bij een stoel alleen de zitting stuk is, zorgen we door kleuring ervoor dat de webbing dezelfde kleur heeft als de rugwebbing. Stoel, één verbinding vervangen.
gevelreiniging antwerpen
Thonet Bentwood Chairs by Marjan Sterenberg.
De laatste 4 jaar houdt zij zich alleen nog bezig met het restaureren van Webbing zittingen voor Thonetstoelen de geweven matjes, de zittingen; ook andere merken horen hierbij zoals Kohn, Mundus of Fischel. Voor een goede prijsopgave, is het belangrijk om te weten hoe oud de stoel ongeveer is.
opstijgend vocht in muren
Stoelenmatten De Telefoongids.
Beoordeel dit bedrijf. 0486-413016 Toon nummer. Een bedrijf toevoegen. Stoelenmatten in Nederland wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7 door 4 beoordelingen. In de omgeving. Stoelenmatten in Aalten. Stoelenmatten in Bakel. Stoelenmatten in Den Haag. Stoelenmatten in Genemuiden. Stoelenmatten in Helvoirt.
braderie overijssel stoelenmatten stoelenmatten groningen.
braderie overijssel stoelenmatten stoelenmatten groningen. braderie overijssel stoelenmatten stoelenmatten groningen. Zowel reparatie, als geheel nieuw vlechtwerk aan u meubel. braderie overijssel stoelenmatten stoelenmatten groningen. De resultatenlijst voor stoelenmatten in Groningen. De beste aanbieders en dienstverleners voor stoelenmatten in Groningen vindt u hier op de Bedrijvengids Groningen.
Website van Rien Stuijts.
Vlechtmateriaal.
Op beperkte schaal kunnen deze werkzaamheden nog worden uitgevoerd. Als jonge man al in de leer voor het stoelenmatten. Zowel de zesslagmat voor de gewone stoel als ook de biezenmat voor de eetkamerstoel. Het gaatjesmatten gebeurd met Rotanscheen in diverse breedtes.

Contacteer ons