Op zoek naar stoelenmatten groningen?

stoelenmatten groningen
van Deenen de Stoelenmatter.
De plek voor het repareren van Rieten Biezen Rotan en Papercord meubels. Welkom op de site www.stoelenmatten.info / www.stoelenmatten.amsterdam. Hier bent u op het juiste adres voor het repareren van meubels zoals rieten, biezen en rotan. Papercord, touw en pitriet.
lenen
Hoofdpagina Antiek Restauratie Smeerling, Groningen.
Een voordeel voor u is dat we gelijk uw stoel controleren op breuk of slechte lijmverbindingen. Als bij een stoel alleen de zitting stuk is, zorgen we door kleuring ervoor dat de webbing dezelfde kleur heeft als de rugwebbing. Stoel, één verbinding vervangen.
trapliften
braderie overijssel stoelenmatten stoelenmatten groningen.
Zowel reparatie, als geheel nieuw vlechtwerk aan u meubel. braderie overijssel stoelenmatten stoelenmatten groningen. De resultatenlijst voor stoelenmatten in Groningen. De beste aanbieders en dienstverleners voor stoelenmatten in Groningen vindt u hier op de Bedrijvengids Groningen. Hoofdpagina Antiek Restauratie Smeerling, Groningen.
zwemvijvers
Stoelmattersbedrijf Brink, ruim 40 jaar ervaring in stoelmatten en vlechtwerk.
U kunt dan een email via uw eigen email via Outlook of ander mailprogramma sturen. Onze lokatie / routeplanner. lta; hrefhttp//www.detelefoongids.nl: target_blankgtDe" Telefoongids, Bedrijvengids, telefoonnummerlt/agt.; De heer Van Sloten Drachten Telefoon: 06-55934214 / 0512-544963. De heer Kosik Harlingen Telefoon: 06-13544018. Mevrouw Sterenberg Groningen Telefoon: 06-22605059.
Stoelenmatter Wolters stoelenmatten.
Wij staan al jaren bekend om onze goede kwaliteit en service. Meubelrestauratie Wolters, specialist stoelenmatten. U bent hier op het juiste adres voor het repareren en opnieuw vlechten van al u riet reparaties, en biezen stoelen. Zowel reparatie, als geheel nieuw vlechtwerk aan u meubel.
Website van Rien Stuijts.
Vlechtmateriaal.
Op beperkte schaal kunnen deze werkzaamheden nog worden uitgevoerd. Als jonge man al in de leer voor het stoelenmatten. Zowel de zesslagmat voor de gewone stoel als ook de biezenmat voor de eetkamerstoel. Het gaatjesmatten gebeurd met Rotanscheen in diverse breedtes.

Contacteer ons