Resultaten voor stoelenmatten groningen

stoelenmatten groningen
stoelenmatten Groningen.
Mocht u ook een aanbieder van stoelenmatten zijn en nog niet in de bedrijvengids staan, dan kunt u zich elk gewenst moment gratis registreren. De resultatenlijst voor stoelenmatten in Groningen. De beste aanbieders en dienstverleners voor stoelenmatten in Groningen vindt u hier op de Bedrijvengids Groningen.
lenen
Hoofdpagina Antiek Restauratie Smeerling, Groningen.
Een voordeel voor u is dat we gelijk uw stoel controleren op breuk of slechte lijmverbindingen. Als bij een stoel alleen de zitting stuk is, zorgen we door kleuring ervoor dat de webbing dezelfde kleur heeft als de rugwebbing. Stoel, één verbinding vervangen.
lenen
Thonet Bentwood Chairs by Marjan Sterenberg.
De laatste 4 jaar houdt zij zich alleen nog bezig met het restaureren van Webbing zittingen voor Thonetstoelen de geweven matjes, de zittingen; ook andere merken horen hierbij zoals Kohn, Mundus of Fischel. Voor een goede prijsopgave, is het belangrijk om te weten hoe oud de stoel ongeveer is.
hergroeperen kredieten
van Deenen de Stoelenmatter.
De plek voor het repareren van Rieten Biezen Rotan en Papercord meubels. Welkom op de site www.stoelenmatten.info / www.stoelenmatten.amsterdam. Hier bent u op het juiste adres voor het repareren van meubels zoals rieten, biezen en rotan. Papercord, touw en pitriet.
kapaza
Website van Rien Stuijts.
Toegang tot Vinden.nl geweigerd.
Stoelmattersbedrijf Brink, ruim 40 jaar ervaring in stoelmatten en vlechtwerk.
U kunt dan een email via uw eigen email via Outlook of ander mailprogramma sturen. Onze lokatie / routeplanner. lta; hrefhttp//www.detelefoongids.nl: target_blankgtDe" Telefoongids, Bedrijvengids, telefoonnummerlt/agt.; De heer Van Sloten Drachten Telefoon: 06-55934214 / 0512-544963. De heer Kosik Harlingen Telefoon: 06-13544018. Mevrouw Sterenberg Groningen Telefoon: 06-22605059.

Contacteer ons